"Εταιρικά βίντεο που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη...

ΕΤΑΙΡΙΚΑ VIDEO για συμμετοχή σε εκθέσεις με προβολή βίντεο σε οθόνη ή για χρήση σε ιστοσελίδες, με στόχο την εταιρική παρουσίαση και προβολή της εταιρίας σας.

Ολοκληρωμένη προβολή προϊόντων ή υπηρεσιών, επιλογή της κατάλληλης μουσικής επένδυσης, άψογη εκφώνηση από επαγγελματίες και τελικό μοντάζ με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές, για ένα άρτιο οπτικοακουστικό αποτέλεσμα για εσάς και τους πελάτες σας. 

FARMA FRIENDS
Όλα ξεκίνησαν το 1997 με το Petshop στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η ανάγκη της αγοράς σε συνδυασμό με την εμπειρία και την γνώση πάνω στις πρώτες ύλες οδήγησαν σε μεγάλη άνοδο της επιχείρησης, με αποτέλεσμα, σήμερα, να είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μιγμάτων στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Ο Αθλητικός Σύλλογος TAE KWON-DO “ΕΛΠΙΔΕΣ” Καλοχωρίου ιδρύθηκε με πολύ αγάπη το 2001 από μια ομάδα γονέων, με πρωταρχικό στόχο να φέρει τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό.

Hangermou Show room: Panorama center Clothing experience Greek limited Collection Κομνηνών 4 Πανόραμα 2316 016 832 info@hangermou.gr

Βιοαγρός-Εδώ και 30 χρόνια από τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων.
Panos New Holland Καρακουσης .Παν.Ιωαννης
Εμπειρία στην επισκευή, επαγγελματισμός και άμεση εξυπηρέτηση!
Καραβαγγέλη 11, Καλοχώρι 570 09
Τηλέφωνο: 694 478 4512

Paradise Premium Quality Tattoo (teaser trailer) Paradise tattoo studio was designed from scratch in order to rich perfection in customers service.Valaoritou 11 Thessaloniki

The Urbanist Coffee Specialty • Coffee at it’s best •

Το Flamingo Run είναι μια αθλητική-δρομική γιορτή που πραγματοποιείται κάθε πρώτη Κυριακή του Οκτώβρη στη δυτική παραλία του Θερμαϊκού, την περιοχή της λιμνοθάλασσας και του “Κόκκινου Δρόμου” Καλοχωρίου. Μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Δέλτα, γεμάτο Flamingos και όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές που προσφέρονται για τρέξιμο-περπάτημα αλλά και οικογενειακές εξορμήσεις.